Wat heeft u liever: een goedkope- of een voordelige schilder?


Heeft u géén tijd of gelegenheid om uw schilderwerk zelf uit te voeren? Omdat dit een klus is die tóch uitgevoerd moet worden, zult u deze klus dan uit moeten besteden. De vraag is echter aan wie u dit doet. Kiest u voor een goedkope- of een voordelige schilder? Na het lezen van deze blog is de keuze tussen deze opties snel gemaakt. 


Als u niet door uw neefje het schilderwerk kan laten uitvoeren…...


Veel mensen zien het helemaal niet zitten om zelf ieder jaar weer de kwast of de roller ter hand te nemen om de binnen- of buitenboel van een nieuwe verflaag te voorzien. Dit is toch echt nodig om een mooie frisse uitstraling te behouden en het materiaal een beschermende laag te bieden. Het lijkt vrij arbeidsintensief als we schrijven over “een jaarlijkse klus” maar als u hierin de verkeerde keuze maakt, kan dit zomaar het geval zijn. Daarover later meer……


Als u zelf de schilderklus niet wilt of kunt oppakken, zult u dit moeten uitbesteden. De beste keuze hierin is dat u naar de bouwmarkt gaat en uw neefje (of uiteraard uw schoonzoon) de trap op stuurt met de kwast of roller in zijn hand. Voorwaarde is uiteraard wel dat deze personen beschikbaar zijn, u moet er vertrouwen in hebben dat deze personen over de juiste vakkennis beschikken én handigheid hebben om vakwerk af te leveren…..           


Vakkundig schildersbedrijf om uw schilderwerk te laten verzorgen


Als uw schoonzoon of neefje niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunt u het beste een vakkundig schildersbedrijf inschakelen om uw schilderwerk te laten verzorgen. Dan bent u voorlopig weer van de “schilderzorg” af…….  zou u zeggen tenminste. 


Helaas is dit laatste niet altijd het geval. Het is immers van groot belang dat u voor een schildersbedrijf kiest dat ook daadwerkelijk het vakwerk aanbiedt die ze u graag beloven. Als dit niet het geval is, staat u inderdaad volgend jaar weer voor dezelfde uitdaging met betrekking tot het schilderwerk.


De keuze tussen goedkope- of voordelige schilders


U zult niet lang nodig hebben om een groot aanbod aan schilders te verzamelen. Hier zitten zeer veel goedkope aanbieders bij die uw project binnen een kort tijdsbestek tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunnen uitvoeren. 


Dat lijkt interessant, zeker op kostentechnisch gebied. Het is tóch verstandig om even verder te kijken naar de echt interessante opties. U bent immers op korte termijn goedkoper uit maar op langere termijn zijn er voordeligere opties. 


Schilderwerk dat op de juiste manier is uitgevoerd, met betrekking tot de voorbereidende werkzaamheden, de keuze van materialen, de omstandigheden en de technieken die gebruikt zijn bij de werkzaamheden, zal van een dusdanige kwaliteit zijn dat u hier een lange tijd (zorgeloos) van zult genieten. Dit zal niet het geval zijn als u een keuze heeft gemaakt voor een goedkope optie. De kostenbesparing die u hiermee maakt, moet ergens vandaan komen. Dit kan zich bijvoorbeeld vertalen in de keuze voor kwalitatief mindere materialen, een minder zorgvuldige uitvoering van het werk of een minder goede voorbereiding. Het resultaat is dat u minder lang plezier heeft van de werkzaamheden en dat dit zelfs aanverwante problemen kan veroorzaken. 


De rekensom is dus eenvoudig: de kosten op langere termijn liggen aanzienlijk hoger als u een goedkope schilder in de arm neemt. Zeker als u alle kosten over meerdere jaren naast elkaar zou leggen. 


T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud om voordelig uw schilderwerk uit te laten voeren


T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is niet het goedkoopste schildersbedrijf die zijn diensten aan u aanbiedt maar wel de voordeligste. Wij staan in voor een perfecte kwaliteit van de werkzaamheden die wij voor u verrichten zodat u er een lange tijd plezier van heeft. Daar mag u ons op afrekenen. 


-------------------------------


Title: Wat heeft u liever: een goedkope- of een voordelige schilder?

Description: Ontdek hier wat het verschil is goedkope- of voordelige schilders en welke keuze u het beste kunt maken.


 Populaire posts van deze blog