Projecten die onze service en vakmanschap bewijze

Wij aan het schilderwerk, jij zorgeloos op vakantie


In deze blog rubriek delen we graag ook projecten met u die onze service en vakmanschap bewijzen. De belangrijkste reden hiervoor is dat we trots zijn op de resultaten die we realiseren. Als gepassioneerd schilder onderhoudsbedrijf zult u dit begrijpen. Daarnaast willen we u met het delen van deze verhalen een beeld geven wat u van T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud kunt verwachten. U kunt bijvoorbeeld zorgeloos op vakantie terwijl wij uw schilderwerk voor u verzorgen.


De opdracht:


Eén van onze vaste klanten vroeg ons om de muren en de plafonds een nieuwe uitstraling te geven. Deze klant koos voor de RAL 9016 kleurstelling, een kleur die ook wel “verkeerswit” wordt genoemd en één van de meest moderne wittinten is waarvoor gekozen kan worden. RAL 9016 Verkeerswit is een van de lichtste tinten wit uit de RAL collectie. De klant ging zelf een week op vakantie zodat wij het werk konden uitvoeren.  

 De voorbereiding:


Als voorbereiding hebben we de muur en het plafond een grondlaag gegeven met een hechtprimer in de RAL kleur 9010. Dit is een zuiver witte kleur om de elementen alvast in de juiste kleurstelling te brengen. RAL 9010 is iets lichter dan lichter dan RAL 9016. Het andere belangrijke voordeel hiervan is dat je als schilder precies kan zien waar je bent gebleven als je een andere kleurtint gebruikt. Je kunt dan de verf op een mooiere egale manier aanbrengen en je hebt minder kans op baanvorming.


De werkzaamheden:


Uiteraard is de planning van de werkzaamheden van groot belang. De wanden en plafonds hebben we niet alleen gestuct maar ook de hechtprimer moet eerst drogen voordat de uiteindelijke verflaag kan worden aangebracht. Deze eindlaag hebben we met een schrobklasse 1 afgewerkt zodat je voor jaren klaar bent.


Het resultaat:


Het resultaat was dat de klant terugkwam in een volledig “nieuwe” leefomgeving waar deze persoon erg tevreden over was. Daarnaast had ze ook de beschikking over een bedrijf die “op haar huis paste”. Als ze had gevraagd of we even de plantjes zouden willen watergeven, de post uit de brievenbus zouden willen halen en de tuinsproeier aan zouden willen zetten hadden we dat uiteraard ook nog even gedaan!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Title: Wij aan het schilderwerk, jij zorgeloos op vakantie

Description: Ontdek hier wat T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud voor je kan betekenen als jij lekker aan het genieten bent van je vakantie.Populaire posts van deze blog

Oud Hollandse kleuren om monumenten te schilderen